Bridgestone UHP Potenza RE980AS

Ultra Yüksek Performans lastiklerinin kusursuz birlikteliğine ve benzersiz dört mevsim kabiliyetine ne sıklıkla tanık oluyoruz? Çoğu UHP lastiği dört mevsim sürüşü vurgulanarak üretilmediğinden, cevap pek sık değildir. Bridgestone, bu iki niteliği yeni Bridgestone Potenza RE980AS lastiğinde birleştirmeyi başardı. Şimdiye kadar bu kategoride çok fazla kayda değer aday yoktu ve şimdi Bridgestone paketin önüne atladı.

Bu bahar, Bridgestone en son ürünü Potenza RE980AS‘ı tanıttı ve bizi ayağımızdan süpüren bir lastik modeli, yeni, pırıl pırıl bir 4 setinin nasıl görüneceğini ve daha da önemlisi yolda nasıl hissedeceklerini hemen hayal etmemizi sağladı!

Bu lastikler kesinlikle güzel dururken, Potenza RE980AS lastikleri güzel görünümden çok daha fazlası içindir. Ultra Yüksek Performans, tüm sezon kabiliyeti ve ıslak ve kuru koşullarda üstün yol tutuşu, bu lastiğin sunduğu inanılmaz performans özelliklerinden sadece birkaçıdır. Ama onu piyasadaki diğerlerinden bu kadar farklı kılan nedir?

Bridgestone Sırt Sırrı

Bridgestone’un ticari sırrı tamamen gizli. Potenza lastiğinin benzersiz sürüş performansının anahtarı, daha fazla kavrama, daha iyi genel ıslak ve kuru frenleme ve daha yumuşak yol tutuşu sunan benzersiz şekilde yeniden tasarlanmış sırttır. Sırt tasarımı asimetriktir, 3 boyutlu tam derinlikli kılcal kanallar ve soğuk sıcaklıklarda kauçuğun esnekliğini artırmak için yeni bileşenler ile tamamlanmıştır.

Diğer bir benzersiz özellik ise ıslak ve karlı koşullarda nasıl başarılı olduklarıdır. Sırt tasarımı, lastiğin temas halinde suyu dışarı atmasına ve karla kaplı yollara sıkıca tutunmasına olanak tanıyarak suda kızaklama riskini büyük ölçüde azaltır.

Potenza Sürüş Meraklıları Düşünülerek Yapıldı

Gönülsüz olanlar için değil, bu lastikler sizi düşünerek tasarlandı. Hız, yüksek performans, doğruluk ve biraz lüks sevenler, Bridgestone’un en son şaheserlerini ilk yakalayanlar olacak.