Hankook Ventus R-S4

Hankook Ventus R-S4 (Z232), spor otomobillerin, spor couplerin ve performans sedanlarının sürücüleri için geliştirilen Hankook’un Extreme Performance Yaz lastiğidir; pist etkinlikleri, otokros ve üzerinde sürülebilen bir lastikte drift yapmak için motosporlara yakın kavrama seviyeleri arıyor. sokak. Tüm yaz lastikleri gibi, Ventus R-S4’ün de karda veya buz üzerinde dona yakın ve düşük sıcaklıklarda servis edilmesi, depolanması veya sürülmesi amaçlanmamıştır.

Hankook Ventus R-S4Ventus R-S4, düşük boşluklu, yönlü bir modelde kalıplanmış yeni, karbon siyahı ve silika yüksek kavrama bileşiği kullanır. Geniş, kesintisiz merkez nervürü, merkezde sağlam bir his ve direksiyon müdahalelerine anında yanıt için yolla kesintisiz temas sağlar. Devasa dıştan takmalı omuz blokları, motor sporları etkinliklerinde ve sürüş performansı sırasında yüksek virajlarda beklenen yanal tutuşu sağlarken, yivli blok kenarları yük altında kaldırımla teması en üst düzeye çıkarır. Islak çekiş, yüksek oranda dağılabilir silika ilavesiyle ele alınmıştır. İşlevselleştirilmiş bir polimer, silikanın bileşik matris içinde daha iyi bağlanmasına izin verirken, iki ana, çevresel oluk, suda kaymaya karşı geliştirilmiş direnç için suyun temas yamasından akmasına izin verir. Şiddetli yağmur ve durgun su, boylamasına ve yanal suda kızaklama direncine hala zorluklar getirebilir, bu nedenle sürücüler bu koşullarda düşük hızlarda dikkatli olmalı ve dikkatli sürmelidir.

Ventus R-S4’ün performansı içeriden başlar. Yüksek modüllü damak dolgusu ve yan duvar takviye malzemesi, daha hızlı işleme tepkisi için yan duvar esnekliğini azaltır. Lastik sırtı destekleyen iki geniş çelik kayışın altında iki katlı bir kasa bulunur. İki katmanlı (bazı boyutlarda tek katmanlı), eklemsiz naylon örtü, yol tutuşunu optimize etmek ve uzun ömür için lastik sırtını stabilize etmek için ayarlanmıştır ve omuzdaki ekstra takviye, yüksek bombeli durumlarda bile performansın kötüye kullanılmasına karşı koymaya yardımcı olur.

Not: -7 ° C veya daha düşük sıcaklıklara maruz kalan lastiklerin herhangi bir şekilde esnetilmeden önce en az 24 saat kademeli olarak en az 5 ° C sıcaklığa dönmesine izin verilmelidir. örneğin şişirme basınçlarını ayarlamak, bunları tekerleklere monte etmek veya bir aracı desteklemek, yuvarlamak veya sürmek için kullanmak gibi.

Soğuk havada kullanım sırasında Extreme Performance Yaz lastiklerinde kullanılan özel kauçuk bileşiklerin esnemesi, geri dönüşü olmayan bileşik çatlaklarına neden olabilir. Bileşik çatlaması, yanlış kullanım veya depolamanın bir sonucu olarak meydana geldiği için garanti edilebilir bir durum olmamakla birlikte, bileşik çatlaması gösteren lastikler değiştirilmelidir.