Dunlop DIREZZA ZII STAR SPEC

Dunlop Direzza ZII Star Spec, caddede yarış lastiği benzeri çekiş gücü arayan ciddi spor otomobil, spor coupe ve performans sedan meraklıları veya otokros, drift ve pist yarışlarında kullanmak üzere Dunlop’un Extreme Performance Yaz lastiğidir.

Direzza ZII’nin bir evrimi olarak ve aynı sırt tasarımını kullanmaya devam eden Direzza ZII Star Spec’in sırt bileşeni, lastikler tamamen dolduğunda sonraki turlarda tutarlı yol tutuşunun yanı sıra ılıman sıcaklıklarda daha fazla çekiş geliştirerek başlangıçtan itibaren daha hızlı tur süreleri sağlamaya yardımcı olur. ısındı. Bu, Direzza ZII Star Spec’in sırt bileşiğinin daha geniş bir çalışma sıcaklığı aralığını barındırdığı anlamına gelse de, dondurucuya yakın ve altındaki sıcaklıklarda, karda veya buz üzerinde servis edilmesi, depolanması veya sürülmesi amaçlanmamıştır.

Dunlop’un garantisi şu şekildedir: “Ultra yüksek performanslı yaz lastikleri kışın kullanım için tavsiye edilmez ve bu lastiklerde kış kullanımından kaynaklanan sırt veya omuz çatlaması garantimiz kapsamında değildir.”

Direzza ZII Star Spec lastikleri, yan duvardaki “Direzza ZII” adının yanında markalı 5 köşeli yıldız sembolü şeklinde “Star Spec” kimliklerini doğrular. Bununla birlikte, bu 5 köşeli yıldız, lastik üreticileri tarafından BMW araçları için Orijinal Ekipman lastiklerinin yan duvarlarında sıklıkla markalanan aynı sembolle karıştırılmamalıdır.

Dunlop Direzza ZII Star Spec‘in yüksek tutuş sağlayan sırt bileşeni, tek tip lastik sıcaklıklarını ve hatta lastik sırtı boyunca eşit aşınmayı desteklerken yüksek seviyede kuru kavrama ve yol tutuşu sağlayan oldukça sert bir sırt oluşturan büyük omuzlarla çevrili sürekli bir merkez nervürü ile yönlü bir tasarıma kalıplanmıştır. . İki geniş çevresel merkez oluk, suyu sırt tasarımının ortasından geçirirken açılı bağımsız oluklar, ıslak çekişi artırmak için suyun ayak izinin kenarlarına yönlendirilmesine yardımcı olur.

Direzza ZII Star Spec, lastik performans sınırlarını sürücüye daha iyi ileterek daha fazla kontrol sağlamak için lastik sapma kuvvetlerini yan duvar boyunca dağıtan Dunlop’un True Circle Profiline sahiptir. İç yapısı, mukavemeti, tekdüze sürüş kalitesini ve yüksek hız kapasitesini artırmak için poliamid kordonu iki geniş çelik kayış üzerine spiral olarak saran Eklemsiz Bant (JLB) Teknolojisini içerirken, 2 katlı polyester yan duvarlar, duyarlı yol tutuş ve viraj stabilitesi sağlamak için yanal sapmaya direnmeye yardımcı olur .

Not: Avantajlarından tam olarak yararlanmak için Direzza ZII Star Spec lastiklerini dörtlü setler halinde kurmanızı öneririz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir