2022 BMW M5 CS Sedan İnceleme

BMW yeni 2022 M5 CS Sedan’ı piyasaya sürdü ve bu şimdiye kadarki en hızlı ve en güçlü BMW aracıdır. 627 beygir gücü, 230 nM torka sahiptir. Bu M5’ten daha hafif, sıfırdan 100 km’ye 2,9 saniye ve azami 300 km/saat hız bekleyebilirsiniz.

2022 BMW M5 CS Sedan:

BMW’deki “M” harfi, “Motor” anlamına gelir ve bu noktayı vurgulamak için yapmanız gereken tek şey M5 CS Sedan’ın 4,4 litrelik M TwinPower turbo V8 ile güçlendirildiğini fark etmektir. Bu 627 beygir gücü, M5 Competition’a göre 10’luk bir artışı temsil ediyor. Ve tork rakamları şaşırtıcı; 553 nm.

Diğer dikkate değer motor özellikleri arasında 7.200 rpm, hassas yakıt atomizasyonu ve motor tepkisi için yüksek basınçlı direkt enjeksiyon, iki turboşarj için sıvıdan havaya ara soğutma ve M5 CS’nin olduğundan emin olmak için iki pompalı bir yağ sistemi yer alıyor. yolda olduğu kadar pistte de yetkin.

M xDrive ve Active M Diferansiyel

Güç, das fabrikasından güneye ve Drivelogic özellikli sekiz ileri M Steptronic otomatik şanzımandan ve oradan da M xDrive dört tekerlekten çekiş sistemine yöneliyor. Sadece 2,9 saniyede 100 km’ye çıkabiliyor.

Evet, dört tekerlekten çekişli bir araç ama BMW bize şanzımanlara M xDrive sisteminin arkaya eğimli olduğunu garanti ediyor. Elektronik olarak kontrol edilen çok plakalı bir kavrama ile ön ve arka akslar arasındaki tork. Aktif M Diferansiyel, maksimum tutuş ve yanal dinamikler için arka tekerlekler arasındaki gücü daha da optimize eder. Seçilebilir xDrive modları arasında 4WD, 4WD Sport ve 2WD bulunurken, Dinamik Denge Kontrolü sistemi üç ayar arasında ayarlanabilir: DSC ON, MDM (M Dynamic Mode) ve DSC OFF.

Redüktörler, DSC KAPALI konumuna geçecek ve sadece söyleyerek 2 çeker sisteme geçecektir.

Egzoz Sistemi ve M Sesi

Egzoz sistemi, “V8’in sesini güçlendirirken aynı zamanda gerektiğinde daha sessiz çalışma seçeneği sunan” dörtlü paslanmaz çelik uçlara sahip, şık, çift kollu, elektrikli kanat kontrollü bir anlaşma. Egzoz özellikleri seçilen moda göre değişir: EFFICIENT, SPORT veya SPORT +

Orijinal ekipman lastikleri ise Pirelli P Zero Corsa:

Pirelli’nin P Zero serisi lastikleri yüksek performanslı araçlar için tasarlanmıştır. ve Bir çok performans aracı için orijinal ekipman olarak kullanılır.