Yokohama ADVAN NEOVA AD08 R

Yokohama ADVAN Neova AD08 R (Sokak lastiği sırt bileşiminde yeni Devrim için R), Yokohama’nın hızlı ve eğlenceli sürüş tutkusu olan spor otomobil, spor coupe ve performans sedan meraklılarını heyecanlandırmak için geliştirilmiş Extreme Performance Yaz lastiğidir. ADVAN Neova AD08 R, kuru ve ıslak yollarda tutuşu artırmak ve yol tutuşu iyileştirmek için tasarlanmıştır. Bununla birlikte, tüm Extreme Performance Yaz lastikleri gibi, bu lastiklerin de karda veya buz üzerinde donma noktasına yakın ve düşük sıcaklıklarda servis edilmesi, depolanması veya sürülmesi amaçlanmamıştır.

Yokohama ADVAN Neova AD08 RADVAN Neova AD08 R lastiğinin sırt bileşeni, kuru tutuşu artırmak için daha fazla karbon ve ıslak tutuşu artırmak için Mikro Silika içerir. Bir Makromolekül polimer karışımı, diş sertliğini ve aşınmaya karşı direnci artırırken, Yokohama’nın Turuncu Yağ Teknolojisi, lastiklerde geleneksel olarak kullanılan petrol yağının bir kısmını portakal kabuğundan elde edilen yağla değiştirerek performansı en üst düzeye çıkarır ve çevresel etkiyi en aza indirir. Yeni bileşik, ıslak zeminde performansı ve aşınmaya karşı direnci artırırken daha iyi ilk kuru kavrama ve kontrol geliştirir. Bu bileşik, viraj alma stabilitesini ve direksiyon tepkisini artırmak için çift çevresel merkez nervürleri ve ekstra geniş blokajsız omuzlar içeren yönlü bir sırt deseninde kalıplanmıştır. Omuzlardaki üç büyük çevresel oluk ve HydroArc Kanal, suda kaymaya direnir ve ıslak zeminde çekişi artırır.

Lastiğin iç yapısı, mukavemet ve yüksek hız kabiliyeti sağlamak için spiral olarak sarılmış naylonla güçlendirilmiş iki geniş çelik kuşak içerir. Yan duvarlar, yanal sapmaya direnmek ve kontrol ve viraj stabilitesini artırmak için çelik kordonlarla güçlendirilmiştir.

Yokohama ADVAN Neova AD08R piyasaya sürüldüğünde 180 aşınma derecesini atadı, ancak sonraki Yokohama aşınma verileri, lastik serisinin 200 aşınma derecesi aldığını ortaya çıkardı.

Bu Extreme Performance Yaz sokak lastiğinin geliştirdiği motor sporları lastikleri gibi, ADVAN Neova AD08 R radyalın yapısı ve bileşenleri, belirli bir ortam sıcaklığı aralığında lastiğin çekişini ve performansını en üst düzeye çıkarmak için ayarlandı. Bu nedenle, daha az hassas ayarlanmış lastiklerin aksine, Yokohama’nın bakım talimatları, bileşik özellikleri nedeniyle, ADVAN Neova AD08 R lastiklerinin performansını korumak ve önlemek için -10 santigrat derecenin üzerindeki sıcaklıklarda depolanması ve sürülmesi gerektiğini belirtmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir