Bridgestone POTENZA RE-70R

Bridgestone Potenza RE-70R, Bridgestone’un en hızlı spor otomobil, spor coupe ve performans sedan sürüş meraklıları için geliştirilmiş bir Extreme Performance Yaz lastiğidir. Temiz bir tabaka yaklaşımı ve sanal kaygan sırt ile başlayarak, tüm tasarım özellikleri performansı, çekişi, kullanımı ve kontrolü en üst düzeye çıkarmak için ince ayarlandı. Kuru ve nemli koşullar için performans ayarlı Potenza RE-70R, tüm Extreme Performance Yaz lastikleri gibi, dondurucuya yakın ve altındaki sıcaklıklarda, karda veya buz üzerinde servis edilmek, depolanmak veya sürülmek üzere tasarlanmamıştır.

Bridgestone Potenza RE-70R lastikleri, yol yüzeyi ile teması artırarak yol tutuşunu artıran yeni geliştirilmiş bir sırt bileşimi kullanır. Bu bileşik, direksiyon tepkisini ve viraj alma stabilitesini artıran sabit lastik-yol teması sağlamak için büyük omuzlarla çevrili sürekli bir merkez nervürü içeren yönlü bir sırt tasarımına kalıplanmıştır. İç duvarlarında hidro tahliye yüzey sırtları olan geniş çevresel oluklar ve çok açılı “7 şekilli” yanal oluklar, ıslak çekişin korunmasına yardımcı olmak için su drenajını desteklerken, şiddetli yağmur veya durgun su ile karşılaşıldığında uzunlamasına ve yanal suda kızaklama direnci zorlanacaktır. Sürücüler, bu koşullarda düşük hızlarda dikkatli sürmelidir.

Bridgestone yaz lastikleri genellikle lastiğin iç yapısında, agresif viraj dönüşleri sırasında ayak izi basıncının eşit olarak dağıtılmasına yardımcı olan simetrik bir şekle sahiptir. Spiral olarak sarılmış naylonla güçlendirilmiş iki geniş çelik kayış, güç, tek tip sürüş kalitesi ve yüksek hız kapasitesi sağlar.

NOT: Lastik üreticisinin testlerinde üretim lastiklerini kullanmasına izin vermek için üretimin ilk altı ayında bir lastiğin yanağında UTQG derecelendirmelerinin markalanması gerekli değildir; bu nedenle, lastikler olduğunda UTQG yanak markasını boş görmek alışılmadık bir durum değildir. tanıtıldı. Bridgestone testlerini tamamlamıştır ve Potenza RE-70R için UTQG derecelendirmeleri lastik özellikleri sekmesi altında listelenmiştir.